Wat is jouw droombadkamer?

Iedereen heeft zo zijn ideaal idee over hoe het huis er uit moet komen te zien. Soms blijft het bij dromen en pak je een middenweg, maar soms worden dromen werkelijkheid. Maar we weten allemaal precies hoe het eruit moet komen te zien. Maar wat wil jij precies in jouw badkamer hebben? Ik heb het al helemaal uitgestippeld en dat ga ik natuurlijk met jouw delen. Gewoon omdat ik dat leuk vind, en wie weet geef ik jouw wel inspiratie om jouw badkamer helemaal af te maken.

 

Een oase van rust moet het worden

We weten allemaal wat er sowieso in een badkamer moet komen en dat is natuurlijk een douchecabine. Want om je elke dag te wassen in een bad, is het ook niet helemaal, denk ik dan zo. Maar wat ik graag in mijn badkamer terug zie komen, is een oase van rust. De badkamer moet, naast de slaapkamer, een oplaadpunt zijn. Een punt waar ik even tot rust kan komen en waar ik niet aan alle drukte hoef te denken. Dat is graag wat ik zou willen. Dus daar gaan we dan natuurlijk voor. Dus er komen rustige kleuren, zo min mogelijk kastjes. Genoeg natuurlijk wel om de nodige spullen in op te bergen, maar geen extra spullen. De wasmand komt in de hoek te staan en dan wil ik het verder opvullen met wat planten. Daar word ik zelf altijd heel rustig van, dus dat vind ik dan ook fijn om in de badkamer te hebben.

 

En dan het aller mooiste

En dan voor mij het mooiste, is een mooie ruime en open inloopdouche. Een douche met een grote douchekop, en een losse kop zodat ik niet altijd mijn haar nat hoef te maken. Maar waar ik heerlijk onder kan douche. Bijvoorbeeld na het sporten en dan een heerlijke douche om daarna weer even te ontspannen. Tot de drukte weer komt natuurlijk.

Verder twee wasbakken zodat we niet op elkaar hoeven te wachten wanneer het ochtendritueel gedaan wordt of tijdens het tandenpoetsen. Zo kunnen we gemakkelijk samen ons klaar maken voor dat de dag begint. En een bad, dat vind ik ook heerlijk. Het is niet dat ik vaak in bad ga liggen, maar ik heb wel altijd wanneer er geen bad is, dan mis ik het wel. En soms wanneer je nou net die ene keer echt ziek bent, dan is het heerlijk om in bad te gaan liggen. Lekker warm zodat je het ziek zijn kan uitzweten.

Vorig artikelShoppen
Volgend artikelTijd voor een groot feest!

Andere Blogs

Recent