Tijd voor een groot feest!

Een feest is altijd leuk. En we moeten eigenlijk gewoon vaker een reden verzinnen om een feest te vieren. Maar wanneer je een feest geeft, dan wil je het vaak wel gelijk helemaal goed aanpakken. Hoe? Wij helpen jou een handje met een lijstje dat jij kan gebruiken om het feest tot een slagen te brengen.

 

Plaats, datum en wie

Dit is natuurlijk belangrijk. Nadat je bedacht hebt waarom je het feest wilt geven, moet je natuurlijk wel bedenken waar en wanneer en met wie je het feest wil vieren. Want een goede locatie is key natuurlijk. Want je wilt wel genoeg ruimte hebben voor het aantal mensen dat je laat komen en eventuele bar of eet stukje bij het feest. Dus denk hier goed over na. Wanneer je een bar huurt, of een frietkar, dan is het al helemaal belangrijk om te weten wanneer je het feest gaat houden. Want het zou zonde zijn wanneer het op een verkeerde dag geleverd wordt. Dan loop je alle lekkere drankjes en friet mis. Dat willen we natuurlijk niet.

 

De versiering maakt het geheel ook af

Zelf ben ik weg van ballonnen en confetti. Dus de kans dat ik ga kijken om een confetti kanon huren is erg groot. En ik vind ook dat confetti het gehele feest ook af maakt. En de versiering hoort er natuurlijk ook bij. Je kan een mooie zaal hebben, maar wanneer het verder geen versiering heeft, kan het ook helemaal dood slaan. En nee, dat willen we absoluut niet. Dus denk er daarom goed over na wat voor versiering je ook wilt. Ga je alleen voor ballonnen, of alleen voor slingers, of doe je het groots en pak je allebei. 

 

Zorg voor genoeg vermaak

Het ligt er natuurlijk aan wanneer en waar je het feest gaat geven. Of het overdag is of in de avond. Of je alleen volwassenen hebt of juist ook kinderen. Het is altijd goed om na te denken over vermaak. Al is het alleen al een dj of een band. Dat kan al veel sfeer brengen aan het hele feest. Ook wanneer je een feest geeft waar kinderen ook komen. Is het ook goed om na te denken hoe je de kleintjes gaat vermaken. Of je nu een knutsel hoek maakt waar ze kunnen knutselen en tekenen of een springkussen laat komen. We weten allemaal, dat de kleintjes onder ons al heel snel vermaakt zijn maar dat we ze wel bezig moeten houden.

Andere Blogs

Recent