Telefoon voor de duizendste keer stuk

Ik ben echt een ramp wat mijn telefoon betreft. Of ik er nou goed op let of niet, er komt altijd een moment dat hij stukvalt. Zo heb ik mijn scherm wel duizend keer laten repareren. Gelukkig bestaat er zoiets als een telefoonscherm reparatie. Zonder dat zou ik elke keer telefoonloos door het leven moeten. Ik ben namelijk een ramp met die dingen.

Telefoon uitkiezen

Allereerst is het voor mij al een ramp om een geschikte telefoon uit te kiezen. Ik heb er 1 nodig die robuust en onbreekbaar is. En hoe moderner de telefoons, hoe gevoeliger ze zijn. Ik heb daarom heel lang rondgelopen met een oude Nokia. Maar op een gegeven moment moest ik toch echt mee met de smartphone rage. Nu ben ik natuurlijk blij met mijn smartphone, maar omdat ik zo chaotisch ben laat ik hem nogal vaak vallen. Ik heb dit al proberen op te lossen door een goed hoesje te kopen, maar dit is niet altijd voldoende helaas. Ik heb momenteel een hoesje dat stootvast, waterdicht en ontzettend groot is. En toch is het me gelukt mijn scherm weer kapot te laten vallen! Je kan het niet geloven he? Toch is het echt zo. En het verhaal wordt alleen maar beter!

Vaste klant bij de reparatie winkel

De eerste keer dat mijn scherm stuk ging, was omdat ik mijn telefoon van de trap had laten vallen. Die is er geweest, dacht ik nog. Nu kan ik een nieuwe telefoon kopen. Maar gelukkig wees mijn beste vriend op het feit dat je je scherm ook kunt laten repareren. Dat was voor mij een eye-opener! Ik ben gauw naar de winkel gegaan en gelukkig was hij nog te maken. Ik hoefde in verhouding niet zoveel te betalen en was zo gelukkig als een kind. Maar al gauw bleek dat ik een vaste klant werd van deze winkel. Ze kenden me allemaal met naam en toenaam en ik werd zelfs bevriend met ze. Na de 10e keer dat ik langs kwam, vroegen ze me mee drinken na werktijd. En zo kwam het dat de medewerkers van de winkel mijn beste vrienden werden! Wel handig, want nu krijg ik korting. Ik heb namelijk zo vaak mijn mobiel bij hun gebracht, dat ze aan mij al rijk zijn geworden. Nu is het slechts een vrienden dienst. Ik moet concluderen dat het eigenlijk best grappig is hoe dit allemaal zo is gelopen. En kan het ook wel van mezelf accepteren. Ik heb er een paar leuke vrienden aan overgehouden.

Andere Blogs

Recent