Leukste activiteiten met je vrienden

Je vrienden zijn misschien wel het allermeeste waard. De mensen waarbij je terecht kan als het niet gaat zoals je zou willen, de mensen ie ervoor zorgen dat je je gezien wordt en vooral de mensen waarmee je plezier kunt maken. Die combinatie is goud waard. Het is niet alleen leuk om koffie te leuten en bij te praten, maar het is ook heel tof om wat grotere of meer specifiekere activiteiten te ondernemen. Maar hiervoor inspiratie opdoen gaat niet vanzelf dus om die reden hier wat leuke ideeën om te doen met je vriendengroep!

Een uitgebreide wandeling

Het klinkt vanzelfsprekender dan het is. Wandelen doe je vaak maar echt de tijd ervoor nemen en het als activiteit zien is toch minder gebruikelijk. Om een toffe wandeling te organiseren kun je van te voren uitzoeken wat de beste wandelroutes zijn. Het is leuk om wat verder van huis een stuk natuur te ontdekken waar je nog nooit van hebt gehoord. Neem wat lekkers mee, een biertje, olijven. Het is niet aan te raden om helemaal bepakt aan de wandeling te beginnen maar het is wel leuk om af en toe even te snacken onderweg. En neem een camera mee! Het is niet alleen tof om de natuur mooi vast te leggen, maar foto’s van elkaar maken zorgt op lange termijn voor de beste herinneringen! Een spiegelreflexcamera in het bijzonder, die maken de mooiste foto’s.

Spel

Iedere vriendgroep kent de gezellige bordspelavondjes wel, maar ga het eens in het echt spelen! Tegenwoordig zijn er een hele hoop activiteiten rondom live een spel spelen. Escape room is een goed voorbeeld maar er zijn allerlei verschillende versies mogelijk. Ga aan de hand van jullie interesses eens kijken naar wat het beste past en je hebt gegarandeerd een hele toffe dag met z’n allen.

Alternatieve activiteiten

Hebben jullie al een hoop activiteiten staan? Dan is het tijd om eens de andere kant op te denken. Gelukkig staat het internet vol inspiratie en valt er overal wel wat te doen. Bezoek met z’n alle de kleinste dorpjes van Nederland met de auto, of ga op pad om een cursus te doen waar niemand waarschijnlijk van wist dat het kon: zoals schapen drijven. En als iedereen wel houdt van een partijtje sporten kun je in plaats van gaan voetballen, gaan bubbelvoetballen. Daardoor is het net anders dan anders en heeft iedereen toch het gevoel dat ze er een nieuwe en toffe ervaring bij hebben gekregen!

Andere Blogs

Recent