Hoe weet je welke maat condoom je hebt?

Veel mannen vinden het spannend om een condoom te kiezen. Dit komt omdat de kans aanwezig is dat ze deze niet passen. Soms is een condoom te groot en soms is deze te klein. Dit is helemaal niet gek. Ook is het niet iets waar je onzeker over hoeft te zijn. De standaard condooms zijn maar voor 60% van de mannen geschikt. De andere mannen hebben een andere maat condoom en dat is wel zo prettig om te kijken naar de mogelijkheden.

Wanneer is een condoom niet de juiste maat?

Het is belangrijk om als man te weten wanneer een condoom niet de juiste maat heeft. Dit komt omdat een condoom in verschillende maten te vinden is. Een condoom die niet de juiste maat heeft, zorgt er vaak voor dat deze niet optimaal werkt. Op die manier is het alsnog mogelijk dat je een vrouw zwanger maakt of een SOA kunt krijgen.

Een condoom heeft niet de juiste maat als deze te strak of te los zit. Een condoom die te groot is, kan afglijden tijdens het hebben van seks. Een condoom die te klein is kan scheuren, lastig om te doen zijn of steeds naar beneden rollen. In alle gevallen is het belangrijk om een condoom te hebben die de juiste maat heeft.

Het vinden van je maat condoom

Welke maat condoom is een vraag waar veel mannen mee zitten. De vraag welke maat condoom is echter makkelijk te beantwoorden dan je misschien denkt. Dit komt omdat het makkelijk te meten is welke maat condoom je nodig hebt om te gebruiken. Om de vraag welke maat condoom te beantwoorden, is het hierom belangrijk om te kijken naar de omtrek van je penis.

Dit is makkelijk te meten met een meetlint. Veel mensen denken dat het ook belangrijk is om te kijken naar de lengte van de penis. Dit is vaak echter helemaal niet zo belangrijk. De condoom maten liggen tussen de 47 cm en de 69 cm. Condooms van 47 cm zijn het kleinst en condooms van 69 cm zijn het grootst.

Het vinden van condooms in je eigen maat kan lastig zijn. Deze zijn namelijk meestal niet in de winkel te vinden. Hierom kan het handig zijn om een my size condoom te gebruiken. Een my size condoom is een condoom die in alle maten te krijgen is. Als je een andere maat dan de standaard maat condoom hebt, is een my size condoom de beste optie.

Andere Blogs

Recent